autodielyOnline.sk  nové autodiely za výborne ceny  info: 0915 878 714 

Richard Fleischer

Prevádzka: Ľuda Ondrejova 3

97101

Prievidza

tel:0915 878 714


 

Kontakty

AUTOSÚČIASTKY RICHARD FLEISCHER
Ľ. Ondrejova 3
971 01 Prievidza
tel: +421915878714
napíšte nám

Ochrana osobných údajov

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov podľa nariadenia GDPR

Bezpečnosť a ochrana informácií:

Naša Autodielyonline.sk spoločnosť prehlasuje, že všetky osobné údaje sú dôverné a budú použité iba k uskutočneniu plnenia zmluvy s Kupujúcim.  Žiadne z poskytnutých osobných údajov nebudú inak zverejnené, poskytnuté tretej osobe s výnimkou súvisiacou s distribúciou či platobným stykom týkajúceho sa objednaného tovaru (oznámenie mena, čísla účtu a adresy dodania) Predávajúci postupuje tak, aby subjekt údajov neutrpel ujmu na svojich právach, najmä na práve na zachovaniu ľudskej dôstojnosti a tak isto dbá na ochranu pred neoprávneným zasahovaním do súkromného a osobného života subjektových údajov. Všetky osobné údaje, ktoré sú poskytnuté dobrovoľne Kupujúcim predávajúcemu za účelom splnenia objednávky sú zhromažďované, spracovávané a archivované v súlade s platnými zákonmi Slovenskej republiky, najmä so zákonom č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov, v platnom a účinnom znení, jedná sa najmä o meno, priezvisko, adresu, dátum narodenia, a/alebo rodné číslo, telefónne číslo, e-mailovú adresu, podpis prípadne biometrický podpis. Kupujúci dáva predávajúcemu svoj súhlas k zhromažďovaniu a spracovávaniu týchto osobných údajov pre účely splnenia predmetu uzatváranej kúpnej zmluvy a to až do doby písomného vyjadrenia Kupujúceho o nesúhlasu s týmto spracovaním zaslaným na adresu Richard Fleischer, J.Roháča, 971 01 Prievidza, IČ DPH: SK1070407305, IČO: 43 885 284. Za písomné vyjadrenie sa v tomto prípade považuje aj forma elektronická, najmä prostredníctvom e-mailu: autodielyonline@gmail.com
V rámci reklamačného konania sú od zákazníkov vyžadované nasledujúce údaje: meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, e-mail a podpis. Všetky takto získané osobné údaje sú spracovávané výhradne za účelom nevyhnutným pre vybavenie reklamácie a v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov, v platnom a účinnom znení.
Kupujúci má právo prístupu k svojím osobným údajom a právo na ich opravu vrátane práva požadovať vysvetlenie a odstránenie chybného stavu a ďalších zákonných práv k týmto údajom.
Autodielyonline.sk môže ďalej pri poskytnutí súhlasu spracovávať tzv. "cookies" tak, aby uľahčila poskytovanie služieb informačnej spoločnosti v súlade s ustanovením Smernice 95/46/ES o účele "cookies" či podobných nástrojov a je zaistené, aby užívateľom boli známe informácie ktoré sa ukladajú do koncového zariadenia, ktoré používajú, Autodielyonline.sk pre tento účel stanoví samostatné podmienky pre použitie cookies. Užívatelia majú možnosť odmietnuť, aby "cookies" alebo podobné nástroje boli ukladané do ich koncových zariadení, napríklad tým, že spustí vo svojom prehliadači funkcionalitu anonymného prehliadania.
Autodielyonline.sk si z dôvodu predchádzania trestnej činnosti a minimalizácie škôd vyhradzuje právo odmietnuť objednávku Kupujúceho vytváranú z blokovanej IP adresy v prípade, že je táto IP adresa na tzv. blackliste. V prípade problémov s objednávkou môže Kupujúci kontaktovať Autodielyonline.sk prostredníctvom e-mailu: autodielyonline@gmail.com , alebo tel.čísla 0915878714.

 

Obchodné podmienky:

 

1. Objednávanie tovaru a uzatvorenie kúpnej zmluvy:

Odoslaním objednávky sa kupujúci zaväzuje prevziať objednaný tovar a zaplatiť za tovar dohodnutú cenu. Kupujúci berie na vedomie, že odoslanie objednávky predávajúcemu sa kvalifikuje ako návrh na uzavretie kúpnej zmluvy v zmysle § 409 a nasl. Obchodného zákonníka.Všetky objednávky uzavreté prostredníctvom internetového obchodu www.autodielyonline.sk sú pre obe zmluvné strany záväzné.Odoslaním objednávky kupujúci potvrdzuje, že sa oboznámil s nákupnými a reklamačnými podmienkami.

Aby bola objednávka platná, je potrebné ÚPLNÉ a PRAVDIVÉ vyplnenie všetkých údajov a náležitostí, ktoré od Vás sistém vyžaduje pri objednávkach alebo pri registrácii, inak je objednávka neplatná.

Kúpna zmluva nadobúda platnosť odoslaním objednávky kupujúcim a jej prijatím na strane predávajúceho-autodielyonline.sk

2. Povinnosti a Práva Predávajúceho:

Predávajúci je povinný:

dodať na základe objednávky potvrdenej predávajúcim kupujúcemu tovar v dohodnutom množstve, termíne a za platobných podmienok, ktoré platia v deň odoslania objednávky.

Tovar zabaliť a vybaviť prepravu spôsobom potrebným na jeho ochranu, aby nedošlo k poškodeniu počas prepravy.

Odovzdať kupujúcenu doklady na jeho užívanie najneskor spolu s tovarom.(doklad o zaplateni-daňový doklad, prípadne záručný list ak to tovar vyžaduje)

Predávajúci nezodpovedá:

- Za oneskorené dodanie tovaru zavinené poštou, kuriérskou službou alebo nesprávne udanou adresou prijímateľa.

- Za poškodenie zásielky zavinené poštou alebo kuriérskou službou.

-Ak po prevzatí zásielky zákazník zistí, že tovar už má alebo nezodpovedá jeho predstavám (takýto tovar nie je možné     považovať za oprávnenú reklamáciu).

3. Práva a povinnosti kupujúceho:

- Prevziať zakúpený alebo objednaný tovar

- Skontrolovať neporušenosť obalov, v prípade akéhokoľvek problému tento nahlásiť bezodkladne nám ešte za prítomnosti kuriéra alebo na pošte

-  Zaplatiť predávajúcemu za tovar vplnej výške dohodnutú kúpnu cenu v zmysle platobných podmienok v den odoslania objednavky, vrátane nákladov na doručenie tovaru a to prevodom vopred alebo v deň doručenia pri preberaní.

- V prípade, že si kupujúci tovar neprevezme na základe platnej objednávky, predávajúci si vyhradzuje právo uplatniť svoj nárok na náhradu vzniknutej škody.

4. Cena za tovar:


- Ceny uvedené na internetových stránkach www.autodielyonline.sk sú s DPH.

- Predajca si vyhradzuje právo na zmenu cien bez predchádzajúceho upozornenia.

- K cene za tovar bude pripočítaná cena za doručenie tovaru podľa spôsobu a miesta doručenia.Balné nie je účtované.

5. Platba za tovar:


Kupujúci môže uhrádzať platbu za tovar následovným spôsobom:

- Na dobierku pri prevzatí tovaru od kuriéra alebo na pošte. Zákazník platí plnú sumu pri preberaní zásielky.

- Prevodným príkazom na účet predajcu vedený v ČSOB Banke: 4014023797 / 7500

6. Dodacie lehoty:


- ak je tovar na sklade predávajúceho, je odoslaný v najbližší pracovný deň (do 24 hodín) od prijatia objednávky

- ak je tovar na sklade u distribútora, potom je odoslaný predávajúcim kupujúcemu spravidla v rozpätí 2-4 pracovnćh dní

- objednávky spracujeme do 24-hodín, kuriérska služba Vám zásielku doručí do 1 pracovného dňa a pošta do 2-4 pracovných dní

7. Nadobudnutie vlastníctva:

- Kupujúci nadobúda vlastnícke právo k tovaru úplným zaplatením celej kúpnej ceny za tovar a jeho prevzatím.

8. Zrušenie objednávky:

- Kupujúci má právo stornovať elektronickú objednavku bez udania dôvodu až do doby jej záväzného potvrdenia zo strany predávajuceho - autodielyonline.sk. Zrušenie objednávky nám zašlite na náš e-mail-autodielyonline@gmail.com alebo volajte na tel.čislo: 0915 878 714 , obratom Vám pošleme potvrdenie o zrušení objednávky.(Po potvrdení záväznej objednávky začne prevádzkovateľ objednávku vybavovať)

9. Vrátenie tovaru a odstúpenie od kúpnej zmluvy:

- V súlade so zákonom má pri zásielkovom predaji kupujúci právo odstúpiť od zmluvy do 14 pracovných dní od prevzatia tovaru.

Tovar je potrebné vratiť na adresu ( Richard Fleischer , J.Roháča 907/7, 97101 Prievidza ) v originálnom balení, nepoužitý a nepoškodený, poistený s originálnym dokladom o zakúpení tovaru.Kupujúci musí predávajúceho informovať o odstúpení od zmluvy a vrátení tovaru telefonicky alebo e-mailom.

Tovar vrátený na spôsob dobierky neprijímame!!!

Suma za tovar bude vrátená až po skontrolovaní vráteného tovaru a obratom poslaná na účet alebo poštovou poukážkou.

 

M2UxN